Work in process...obert per excavació a la Cova Gran de Santa Linya 2024


By admin - Posted on 02 June 2024

Com cada any, el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Universitat Autònoma de Barcelona enceta la campanya d’excavacions al jaciment de la Cova Gran de Santa Linya.

Enguany, aquests treballs es perllongaran durant els mesos de juny i juliol, entre el 24 de juny i el 19 de juliol, el jaciment romandre obert al públic.

Amb aquest plantejament dinàmic es posa a l’abast dels visitants no només el jaciment sinó també l’excavació i facilita la transmissió dels avenços i interpretacions sobre la vida dels nostres ancestres. D’aquesta manera els visitants prendran contacte amb el treball diari dels investigadors/es i podran familiaritzar-se amb el procés de recerca arqueològica. Més enllà de la simple transmissió de coneixements es tracta de mostrar una ciència en construcció i alhora apropar-la a la societat perquè la conegui de primera mà.

Els nostres horaris són:

De 16h a 18 h de dilluns a divendres. Aquests horaris podem patir modificacions els quals es comunicaran mitjançant els diferents perfils socials del centre.

Per més informació sobre el jaciment i com arribar:

cepap.uab.cat

AddThis