1ª Reunió de comunicació del Projecte Patrim+


By admin - Posted on 11 Mayo 2018

El 4 de maig de 2018 va tenir lloc en el Centre Espai Orígens de Camarasa (Lleida)  la primera reunió per abordar les línies i estratègies  a  seguir en el marc de la comunicació del Projecte Patrim+. En aquesta reunió van participar representants dels socis del Centre d'Estudis del Patrimoni Arqueològic  de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPAP-UAB), de l'Ecomuseu de les Valls d’Àneu i del K6.

En aquesta es van tractar diferents línies d'actuació en l'àmbito de la comunicació del projecte com la presència digital del mateix via web i xarxes socials, la creació d'una campanya publicitària o la possibilitat de realizar visitas virtuals als equipamients dels socis. Aquestes i altres qüestions seran desenvolupades per tots els  socis en futures reunions  en el marc de la comunicació del projecte


El projecte  ha estat cofinanciat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d'activitats econòmiques, socials i medio ambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible. 

AddThis