1a jornada tècnica Patrimoni i TIC: experiències pràctiques en entorns culturals dins el marc del projecte europeu Patrim +


By admin - Posted on 01 Octubre 2018

 

 El passat 21 de setembre va tenir lloc al centre  Espai Orígens de Camarasa (La Noguera, Lleida), la 1a jornada tècnica Patrimoni i TIC: experiències pràctiques en entorns culturals dins el marc del projecte europeu  Patrim+. 

A ella van assistir un total de 19 participants, entre els quals es troben els representants del Centro de Estudios del Patrimonio Arqueológico de la Prehistoria de la Universidad Autónoma de Barcelona (CEPAP-UAB), del Parque Cultural del Río Vero de Somontano, del Ecomuseu de les Valls d’Àneu de Esterri d’Àneu, del Centro Espacio Pirineos de Graus (Huesca), del Caserío-Museo de Igartubeiti de Gipuzkoa y de la comunidad de municipios de  Couserans-pyrenees.

En aquesta jornada es van abordar diverses experiències pràctiques en l'aplicació de les TIC en entorns patrimonials. Dins de la mateixa es va realitzar una visita al jaciment de la Roca dels Bous, com a exemple pràctic de l'aplicació de les TIC dins d'un projecte museogràfic. El programa de la jornada es pot consultar al següent enllaç

 

 

 

 

  

El projecte  ha estat cofinanciat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d'activitats econòmiques, socials i medio ambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible. 

AddThis