Excavacions a la Roca dels Bous obertes al públic


By admin - Posted on 26 Abril 2017

Una desena d’estudiants arribats de diferents parts de la península forment part de l’excavació que es realitzarà a la Roca dels Bous durant el període de setmana santa.

Un any més l’Espai orígens i la Universitat Autònoma de Barcelona aprofita l’aturada de les Universitats per Setmana Santa per reprendre l’excavació al jaciment. A més a més durant el període d’excavació la cova resta oberta al públic que pot conèixer de primera mà la metodologia de treball dels excavadors.

Precisament aquesta metodologia on es dona la mateixa importància a la difusió de la investigació que a la pròpia investigació ha portat a l’ Anibal, un dels excavadors habituals de la Roca dels Bous, ha realitzar la seva tesi doctoral sobre la difusió del patrimoni arqueòlogic.

A més de les vistes a la roca dels Bous, l’Espai Orígens també ha organitzat per aquest període de setmana santa diverses activitats tan al propi espai orígens com al parc arqueològic del camp d’aprenentatge .

Font: Balaguer TV, 13 d'abril de 2017, http://www.balaguer.tv/excavacions-roca-dels-bous-oberta-visites-public/

LLeida TV, Telenoticies vespre, 12 d'abril de 2017, http://lleidatelevisio.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-12-04-2017

AddThis