Taller d'art rupestre de la Cova del Tabac


By admin - Posted on 11 Febrero 2022

El proper dia 20 de febrer a les 12h, el Centre Espai Orígens de Camarasa acollirà a les seves instal·lacions el taller d’art rupestre de la Cova del Tabac. En aquest taller els participants podran experimentar en primera persona com es feien els pigments i com es pintava a la prehistòria per acabar reproduint les tècniques i els motius que feien servir els grups humans del passat, com en el cas de la Cova del Tabac a Camarasa, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO al 1998.

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Camarasa i conta amb la col·laboració de l’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric (ARDPH) i el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPArq-UAB) i el suport del Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España.

Aquest taller es realitza en el marc del projecte integral per la caracterització, conservació , difusió i posada en valor de l’art rupestre de la Cova del Tabac i s’emmarca dins de la convocatòria d’ajudes per a projectes de conservació, protecció i difusió de bens declarats Patrimoni Mundial del Ministerio de Cultura y Educación del Gobierno de España.

Aquesta activitat és gratuïta i dirigida a tot el públic  però cal inscripció prèvia a espaiorigens@gmail.com o bé en el 973420427-ext 2.

AddThis