La Roca dels Bous


La visita al jaciment de la Roca dels Bous comença a l'Espai Orígens, a Camarasa, on els visitants podran recollir les pantalles digitals tàctils que els guiaran al llarg del trajecte i on rebran les indicacions necessàries per emprendre els seu viatge al passat.

Al peu de l’abric de la Roca dels Bous s’inicia la descoberta del Territori Neandertal. L’itinerari està dividit en diverses parades d’observació fins arribar al jaciment en curs d'excavació. Mitjançant l’ús de les pantalles digitals tàctils amb continguts audiovisuals - que el visitant podrà fer funcionar de forma autònoma o amb el suport d’un guia -, a cada parada es podrà obtenir informació detallada sobre la forma de vida neandertal i sobre el paisatge que l’envolta. En arribar al jaciment arqueològic, es podran conèixer els mecanismes i la metodologia que utilitza la investigació per recuperar el registre fòssil i interpretar el passat.

Per a més informació:

 

 
PUNT D'ACOLLIDA I D'INFORMACIÓ

Espai Orígens, C-13 Km.44, 25613 Camarasa ( Lleida)

Correu electrònic:espaiorigens@gmail.com

Telèfon: 973420427-ext 2

Les visites sempre hauran de ser concertades per telèfon o per correu electrònic. Es recomana concertar l’activitat/visita amb dos dies d’antelació per poder garantir-les.


AddThis

Els nostres espais virtuals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGUEIX-NOS A: 

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS