S’inicia un nou període d’excavació al jaciment de La Roca dels Bous


By admin - Posted on 11 Agost 2019

Alumnes arribats d’arreu de l’estat espanyol han iniciat, aquesta setmana, una nova campanya d’excavacions al jaciment de la Roca dels Bous a Camarasa.

Alumnes arribats d’arreu de l’estat espanyol han iniciat, aquesta setmana, una nova campanya d’excavacions al jaciment de la Roca dels Bous a Camarasa. Les tasques arqueològiques en aquest punt de la Noguera formen part del projecte d’investigació que el Centre d’Estudis del Patrimoni de la Prehistòria (CEPARQ-UAB) realitza sobre la reconstrucció del poblament humà al prepirineu català fa 50.000 anys.

Tot i portar pocs dies d’excavació , l’experiència per part de l’alumnat està sent totalment positiva, és el cas de l‘Álvaro, estudiant d’arqueologia a la Universitat Complutense de Madrid qui ha quedat encantat amb la metodologia de treball de l’excavació .

La excavació a la Roca dels Bous s’allargarà durant tot el mes d’agost, a més a més des del centre d’estudis de la Universitat Autònoma realitzen visites al jaciment, fetes pels propis alumnes, durant el període d’excavació.

Font: Balaguer TV 

AddThis